Har du sider i din Passion Planner, dagbog eller kalender, som du aldrig fik brugt? Måske skete der ikke noget i den uge...måske skete der simpelthen for meget. Her får du bud på og tips til, hvordan du kan fylde de ubrugte sider med glæde og gode minder.

Den kæmpe store, på ingen måde udtømmende, liste

Her kommer en hel liste med forslag til, hvad du kan kaste ind på de sider, du aldrig fik brugt.

Nedenfor udfolder jeg så nogle af forslagene med små videoer og forklaringer.

Den er ikke udtømmende. Og det er slet ikke sikkert, at det er det hele - eller noget af det - der lige giver mening for dig. Men hvis noget af det lyder sjovt, så kast dig ud i det. Det kan ikke gå værre end galt. Og det uperfekte er noget af det allerbedste for kreativiteten.

  • Siden med gode tanker
  • Store tegninger på tværs af dagsopdelerne, der siger noget om ugen
  • Male med akvarel (her skal man lige passe lidt på, for siderne er ikke super glade for vand - har jeg opdaget) eller akryl
  • Lave te eller kaffe pletter
  • Brodere på siden
  • Lave en mandala
  • Lave en non-stop linje
  • Lave et fod- eller håndaftryk med akrylmaling (dit, din kærestes, dine børns, din bedstemors, dit kæledyrs)
  • Lim avissider ind fra ugen (gerne revet lidt i stykker, så det ikke bare er én side)
  • Brug siderne til at lave trackere på

Siden med de gode tanker

Det er helt vildt lavpraktisk.

Nogle gange kan det bare være en rigtig god ide og en kæmpe hjælp at skrive ned, hvad der gør en glad. Og hvis du alligevel har en tom side i din Passion Planner, hvorfor så ikke bruge den?

Og det behøver ikke være med tegninger og alt muligt. Det er bare mig, der bliver glad i låget af at tegne, så det virkede meget passende til en side med gode tanker.

gode-tanker-passion-planner

Store tegninger ud over hele siden

Har du været på ferie og ikke fået brugt et eller flere opslag i din Passion Planner? Her er et bud på, hvordan du kan bruge siderne og samtidig med at man får noget, man kan se tilbage på.

Ps. hvis du ikke synes, du er så god til selv at tegne - og det ikke hjælper noget, at jeg siger, at det bare overhovedet ikke gør noget og du skal bare kaste dig ud i det - så husk at du altid kan lave det samme med udklip fra turistbrochurer og feriefotos.

Broderi på papir? Seriøst?

Jeps. Helt seriøst.

Det er nok bedst at gøre, hvis man er næsten færdig med at bruge planneren, for det hele bliver lidt bulet, når først man har sat snore på kryds og tværs 🙂 Men det kan være noget så fint.

Start evt. med at tegne det mønster, du gerne vil brodere, eller gør det på frihånd og se, hvad der sker.

Jeg kan anbefale, evt. at dække bagsiden af broderi-siden med avis udklip, så man ikke har vrangen og alle enderne, at forholde sig til.

Se meget mere på craftstylish.com

Se meget mere på craftstylish.com (foto: PapermillDirect)

Helt ned i gear med mandalaer

En tom side i din Passion Planner kan også bruges til at stresse af med.

F.eks. kan du tegne en mandala.

Jeg vil anbefale, at du bruger en passer. Men hvis du ikke har sådan en, så kan man godt tegne cirklerne i hånden.

 

Hvis du gerne vil have en mere udførlig anvisning end den lille video, så kan du tjekke den her side ud. Det er lige til at gå til.

Fod på det og hånd i hanke

Den gang jeg var lille smurte min mor mine fodsåler ind i akrylmaling og fik mig til at gå op og ned ad et kæmpe langt stykke lærred, hun havde lagt frem i garagen. Nogle steder fik jeg også lov til at sætte håndaftryk. Så klippede hun det i afmålte størrelser, syede kantbånd på og bum tjuhej, så var der dækkeservietter for alle pengene.

Har du børn? Eller en hund måske? Eller en bedstemor med en helt fantastisk krøllet hånd? 

Du kan lave fine aftryk (også noget finere end det jeg fik lavet her, fordi malingen nåede at tørre lidt), hvis du maler akrylmaling på den udvalgtes hånd eller fod og trykker det mod en side i din Passion Planner.

Hvis du f.eks. har et lille barn, der stadig vokser så hurtigt som bambus, kan du næsten lave en vokse-tracker ved at lave aftrykkene regelmæssigt hen over et år.

 

haandaftryk-passion-planner-1

Et vindue til fortiden i fremtiden

Var der en uge, hvor der skete vildt meget ude i verden? Men ikke så meget i din Passion Planner?

Så overvej at gemme overskrifter og udklip fra aviser og dagblade (ja, de der rigtige papiraviser... MetroXpress tæller også) og lim dem ind på siderne i den uge, hvor de er fra.

Det er sjovt at se tilbage på - især hvis der er sket noget mindeværdigt.

Opsamlingsrunden

Nogen af forslagene er så simple, at jeg lige hopper over en "sådan gør du" præsentation. 

Ofte kommer kaffe og te pletter helt af sig selv, og hvis man alligevel kaster sig ud i at lave hånd eller fodaftryk, så ligger det lige til venstrebenet at lave et lille akrylmaleri på en anden side, når man alligevel har farverne fremme.

Og hvis man gerne vil bruge siderne til at lave trackere på, så anbefaler jeg, at man kigger rundt på siden her og på vores Instagram, hvor der er inspiration til det.