Om Katrine og Tenna

Er vi der ikke snart? Og hvor er det overhovedet vi er på vej hen? Både sådan i hverdagen og helt generelt i livet?

Vi hedder Katrine og Tenna, og midt i juli 2016 tog vi en beslutning om at rykke 4-5 måneder ud af kalenderen for at rejse jorden rundt.

Hele jorden.

Ikke at vi får set hele jorden. For den er ret stor.


Men planen er at vi kommer hele vejen rundt. Og får set så meget som vi nu kan nå. Og samtidig laver nogle nedslag på vejen, så vi får mødt nogle af alle de fantastiske mennesker, der er der ude i den store verden.


Vi rejser til december og kommer først hjem igen, når foråret stikker næsen frem.


Ruten ligger sådan næsten fast og så alligevel ikke.


Vi starter med et hurtigt stop i London.. NYC, Philadelphia, Florida, Californien, det sydøstlige Australien, New Zealand, muligvis noget af Asien og så Japan.


Det bliver SÅ fedt!


Og vi håber, at I vil følge med os hele vejen rundt og heppe lidt ekstra, når vi er tæt på at gå død og bliver ved med at tænker "Er vi der ikke snart?"

katrineKatrine, en god årgang 1978, har boet de sidste 5 år i et lille lyserødt kolonihavehus i Åbyhøj ved Århus sammen med sin kat. Det siger næsten sig selv, at hun elsker at grave huller og fylde dem med smukke blomster, kæmpe tomatplanter og lidt bunddække hist og her.

Katrine er uddannet multimediedesigner og online marketing manager, med speciale i Corporate Branding og sociale medier. 

 

tenna
Tenna, født i 1986, er vokset op og bor stadig i det danske søhøjland. Hun elsker at lære nye mennesker at kende og at få lov til at høre deres historier om livet.
Tenna er dukkefører, cand.mag. i Dramaturgi og har en ph.d. i Teologi, undervisning og dukkeføring.

 

Close
Translate »