Vi gør det sgu!... Sagde vi dengang og kiggede på hinanden med store øjne.

Nu står vi her – 14 dage fra take-off til drømmerejsen jorden rundt – og kigger på hinanden med endnu større øjne… hvad har vi dog rodet os ud i?!

Det er egentligt meget enkelt… det vi har rodet os ud i…

En rejse jorden rundt med stop i USA, Australien, New Zealand, Thailand, Burma og Japan… Plus det løse… Det er jo faktisk lige ud ad landevejen.

Og så alligevel ikke. For selvom vi har researchet godt på landene og alt det praktiske omkring at blive lukket ind i dem, komme omkring, blive lukket ud af dem igen og således klare den alle 42.000 km rundt om jorden, ja så ved vi jo faktisk ikke helt hvilken form det hele tager.

Hvem bliver det største jetlag-monster? Hvem snig-spiser al rejsechokoladen? Hvem bliver først vabel-pivdyr? Får vi startet en verdenskrig?

Ingen ved det, men det finder vi ud af!

Det korte tilløb

VI har begge rejst meget, og da vi mødte hinanden, gik der heller ikke længe før vi lagde planer om rejser, noterede vores ”bucket list tanker” og fik det konkretiseret med den nyopdagede passion planner.

Aftalen lød: Vi indtager Aztekerriget om to år.

En dejlig lang tidshorisont der ikke skræmmer nogen – nærmest ikke engang mødre.

Men så skete der det som indimellem sker – vi blev grebet af noget der måske kan kaldes livet. For hvorfor udskyde sine drømme. Hvorfor ikke bare springe ud på dybt vand. Når nu man kan og når nu man vil og når nu man har fundet en, som har præcist de samme drømme.

Så det blev til et yderst kort tilløb.

Men man kan nå meget fra september til november. Og vi har nået utroligt meget. Lige så langsom Tenna er til at lave sine gå-i-seng rutiner, lige så hurtig er hun på tasterne. Så hun har mail-hoppet på det meste af verden, og har fået nogle helt fantastiske aftaler i stand som inkluderer dukkeførere, pingviner, backstage Disneyland, søelefanter, præster, tip-tip-familie, udenlandsdanskere og helt utroligt meget mere.

Turen kort og godt

I korte træk er dette den foreløbige plan for vores tur:

London - kort stop
New York - et par dage
Philadelphia - Besøg nogle dage hos familie
Florida - ca 2 ugers rundrejse
Californien - ca 2 ugers rundrejse
Australien - 2 ugers roadtrip fra Melbourne til Sydney
New Zealand - 1 md fordelt på nord- og sydøen
Burma/Thailand - 2 uger som det bedst passer
Japan - 2 uger

Hjemturen er ikke booket endnu, og flybilletterne er fleksible, så planen er at følge et skema med mulighed for total afvigelse hvis vi trænger. 

Det bliver et ægte eventyr, og det bliver vildt og det bliver sjovt at skulle berette om!

Vi glæder os og håber du vil følge os på turen!

 

Ps. En 10’er på det er Tenna der tømmer rejse chokolade kassen….