Det kommer vist ikke som en overraskelse – der er fart på i Orlando, Florida! Stedet var på forhånd udråbt som en af turens højdepunkter. Ikke fordi vi skal suse i den ene karoussel efter den anden. Men fordi Tenna havde fået en helt suveræn aftale i stand med et af USA’s anerkendte dukketeatre.

Dukketeatret hedder Michelee Puppets. Her skulle Tenna lede en workshop – hvilket i sig selv er grund nok til at Tenna ser det som et højdepunkt.

Dertil trak Michelee Puppets i nogle tråde og fik skaffet gratis billetter til Disney World – og BACKSTAGE adgang til Disney Junior Show og Finding Nemo Showet!!

Det er store sager, det kan selv jeg se.

Det er ikke hver dag man får lov til at stikke en hånd ind i Mickey Mouse… (se billede)

eller ind i Nemo for den sags skyld…

Så det giver naturligvis sig selv at det ville være et totalt højdepunkt på turen at komme ind og få fingrene i de originale "redskaber" og se hele maskineriet indefra!

Ikke mindre højdepunktsagtigt var det at vi blev inviteret til at bo hos ejeren af Michelee Puppets – Tracey, og hendes mand Leonardo. Utroligt søde mennesker der med det samme fik os til at føle os hjemme i deres helt fantastiske hus. Huset ligger med udkig til en Florida sø der var et mindre dyrereservat, hvorfor vi efter 15 min. i huset havde set et Bald Eagle par overflyve huset og observeret et par store traner traske forbi lige udenfor. Helt vidunderligt!

Disney World - ren magi og nostalgi

Dagen efter ankomsten til Orlando blev vi sluppet løs i Disney World – det er jo bare overvældende, kæmpe stort og forunderligt. De kan nu lave shows de amerikanere.

Vildt var det at blive lukket ind backstage og se hvordan de får forestillingerne til at fungere og hvordan dukkerne er konstrueret. For en dukkefører som Tenna var det nærmest det tætteste man kommer på himlen. For mig var det et spændende kig ind i et kæmpe stort maskineri og et glimt af en ukendt men meget fin verden.

Det var en fest, og den blev på magisk vis afsluttet i The Magic Kingdom foran det ikoniske Disney slot med et flot lysshow og fyrværkeri – helt forunderligt!

Det er interessant at mærke hvordan Disney har formået at plante en masse følelser i én som barn, som alle bliver aktiverede når man bevæger sig ind i deres verden – ikke mindst her ved juletid hvor de spiller på alle Disney Show tangenterne… Ren nostalgi.

Tennas store dag

Dagen efter kom endnu en af turens højdepunkter – dukke workshoppen…

Dvs, det var nok mest et højdepunkt for Tenna, for jeg er nærmest lidt bange for de der dukker…

Men det gik fantastisk, Tenna havde styr på dukkerne og de fleste af dukkeførerne, og nogengange mig…

Og således gik det at 21 deltagere gik derfra med store smil, Tenna nærmest fløj derfra med lykke i øjnene. Jeg klaskede rallende sammen – stolt og udmattet efter en flot dukkeførerdebut.

Vi havde et helt fantastisk ophold i Orlando – ikke mindst pga vores helt utroligt søde værter. Vi griner faktisk stadigt over Traceys udtale af ”Rød grød med fløde” som nok går over i historien som det mest entusiastiske og mindst fejlfri udtaleforsøg.