Hvornår er det lige, at vi er der?

Det hårdtpressede, prestigefyldte karriere liv og livet i det eftertragtede, sagnomspundne 'nu' kæmper en evig kamp i det moderne menneskes hverdag. Hele tiden sætter vi nye mål - både for karrieren, for familielivet og for vores selvrealisering: vi vil have en uddannelse - eller tre - med ene 12taller; vi vil forfremmes; vi vil have større projekter i hus; vi vil have en fuld kalender, der oser af overskud; samtidig med at vi vil være sammen med familien; vi vil koble af; vi vil løbe en halvmarathon - eller en hel; vi vil være i nuet sammen med de mennesker, der er omkring os.

Men alle de her mål... hvornår er det lige, vi er der? Hvornår er karrieren god nok? Hvornår er kalenderen fuld nok? Hvornår begynder man at løbe hver dag uden at lyde som en druknende pukkelhval? Hvornår husker man at lægge iPad'en fra sig og se sin kæreste i øjnene i mere en to sekunder? Og hvornår kommer det der nu?

Vi sætter hele tiden nye mål. Og jagter dem, som var det livet om at nå over stregen som den første. Og når man endelig når frem til målet, så har man allerede sat sig et nyt og glemmer helt at nyde, at man faktisk nåede frem.
Det er den her jagt efter målet, bloggen her handler om. Eller retter sagt, så vil vi forsøge at ændre tankegangen omkring det med at nå målet, og istedet se, hvad der sker, hvis man stadig sætter sig mål og følger sine drømme, men samtidig husker at nyde vejen derhen - husker nuet.

Close
Translate »